Maskiner til gulvrenhold og vaskerier

Salg og service
Hovedforhandlere er Kärcher Professional og Miele Professional

Maskiner til Gulvrenhold og Vaskerier

Pema har alltid hatt service som sitt kjerne område og med lang erfaring innen dette feltet så har vi også fått god kompetanse på hvilke produkter som er ønskelig å anbefale til vår kunder

Vi er også en stor aktør innen vaskerimaskiner, renholdsmaskiner og utstyr til profesjonelt bruk og vi er forhandler av en rekke kvalitetsmerker.

 

Våre hovedforhandlere er Kärcher Professional og Miele Professional

Kärcher Professional rengjøringsutstyr er økonomiske og miljøvennlige løsninger for profesjonelt renhold.

Pema leverer alt av gulvvaskemaskiner, tepperensere, dampvasker, feiemaskiner og høytrykk fra Kärcher til kommuner, industri og landbruk. Kärcher er en totalleverandør av rengjøringsmaskiner, midler og utstyr.

Prosjekterer og leverer komplette Kärcher bilvaskemaskiner og selvvaskeanlegg med smarte og enkle betalingsløsninger

 

Miele Professional er kjent for maskiner som er enkle i bruk og varer lenge, kvalitetsmaskiner med lang levetid.

Miele er i dag en av Europas største produsenter av vaskerimaskiner i privat eie. Helt siden starten har man hatt som målsetting å ligge først når det gjelder brukervennlighet og kvalitet.

Produktene har i dag en helt enestående posisjon på det europeiske marked og Miele er i dag det ledende kvalitetsmerke innen moppevaskemaskiner, vaskerimaskiner, tørketromler, tøyruller, oppvaskmaskiner og  bekkenspylere. Effektive, bruker kort tid, lite strøm å enkle å betjene og virker i mange år

 

Reklamasjonsrett og garantier

Viste du at hvitevarer beregnet som husholdningsmaskiner, men som benyttes til profesjonelt bruk i kantiner til bedrifter, butikker, offentlige bygg etc. har kun 6 mnd. garanti

Profesjonelle maskiner har vanligvis 1 års garanti, men Miele Professional har 2 års garanti til profesjonelt bruk.

Miele er i dag en av Europas største produsenter av vaskerimaskiner i privat eie. Helt siden starten har man hatt som målsetting å ligge først når det gjelder kvalitet. Produktene har i dag en helt enestående posisjon på det europeiske marked og Miele er i dag det ledende kvalitetsmerke innen vaskerimaskiner, tørketromler, oppvaskmaskiner til kommuner, kantiner og industri. Effektive, bruker kort tid, lite strøm å enkle å betjene.

Kärcher Professional rengjøringsutstyr er økonomiske og miljøvennlige løsninger for profesjonelt renhold. Pema leverer alt av gulvvaskemaskiner, tepperensere, feiemaskiner og høytrykk fra Kärcher til kommuner, industri og landbruk. Kärcher er en totalleverandør av rengjøringsmaskiner, midler og utstyr.

Thermocold AS er en Norsk produsent av kjølerom, kjøleaggregater, kjøledører.

Som egen produsent i Norge legges det mye vekt på levetid, kvalitet, miljø, funksjonelle løsninger og energibesparelse. Markedsledende produkter til konkurransedyktige priser.

Kjøleroms aggregater TC10 og TC 10 FLEX serien

De nye kjøleaggregatene som går opp til 8m3 og 12m3 er slik vi ser det en uslåelig konkurrent ut i markedet, det er best på strømforbruk, har fått digitalt display, støvfilter er selvsagt standard, miljøvennlig kjølemedie, stillegående, kraftige, Norsk produsert med høy kvalitet

Comac gulvvaskemaskiner og Dulevo feiemaskiner har vi solgt gjennom mange år og vil ivareta servicen på disse maskinene.

Pema kan også tilby leiefinansiering av renholdsmaskiner gjennom vår finansieringspartner