Vi er totalleverandør av storkjøkken. Vi kan ta på oss alt fra prosjektering, tegning og ferdigstillelse. Vi leverer alt fra store sentralkjøkken til separate maskiner og utstyr.

På salg av nye maskiner benytter vi leverandører som i dag er fremtidsrettede med høy kvalitet:

Pema er hovedforhandler for Miele Professional som leverer oppvaskmaskiner, moppevaskemaskiner, vaskemaskiner, tørketromler, skyllerom og vaskeriløsninger

Pema er hovedforhandler for Kärcher til det profesjonelle, bedriftsmarkedet og leverer gulvvaskemaskiner, feiemaskiner, støvsugere, tepperensere, høytrykksvaskere og vaskeanlegg.

Nye bygg som barnehager, skoler, idrettshaller og sykehjem leverer Pema totalpakker med for eksempel, vaskemaskiner, storkjøkken løsninger og hvitevarer til prosjekter gjennom Entreprenører her på Østlandet.

Miele er i dag en av Europas største produsenter av vaskerimaskiner i privat eie. Helt siden starten har man hatt som målsetting å ligge først når det gjelder kvalitet. Produktene har i dag en helt enestående posisjon på det europeiske marked og Miele er i dag det ledende kvalitetsmerke innen vaskerimaskiner, tørketromler, oppvaskmaskiner til kommuner, kantiner og industri. Effektive, bruker kort tid, lite strøm å enkle å betjene.

Kärcher Professional rengjøringsutstyr er økonomiske og miljøvennlige løsninger for profesjonelt renhold. Pema leverer alt av gulvvaskemaskiner, tepperensere, feiemaskiner og høytrykk fra Kärcher til kommuner, industri og landbruk. Kärcher er en totalleverandør av rengjøringsmaskiner, midler og utstyr.

Thermocold AS er en Norsk produsent av kjølerom, kjøleaggregater, kjøledører.

Som egen produsent i Norge legges det mye vekt på levetid, kvalitet, miljø, funksjonelle løsninger og energibesparelse. Markedsledende produkter til konkurransedyktige priser.

Kjøleroms aggregater TC10 og TC 10 FLEX serien

De nye kjøleaggregatene som går opp til 8m3 og 12m3 er slik vi ser det en uslåelig konkurrent ut i markedet, det er best på strømforbruk, har fått digitalt display, støvfilter er selvsagt standard, miljøvennlig kjølemedie, stillegående, kraftige, Norsk produsert med høy kvalitet

Comac gulvvaskemaskiner og Dulevo feiemaskiner har vi solgt gjennom mange år og vil ivareta servicen på disse maskinene.

Pema kan også tilby leiefinansiering av renholdsmaskiner gjennom vår finansieringspartner