Om Oss

Pema Miljøteknikk AS ble etablert i 1982. I løpet av årene har vi blitt en betydelig totalleverandør av vaskerimaskiner, gulv- og feiemaskiner, storkjøkkenløsninger o.a. renholdsmaskiner i Vestfold, Buskerud og Telemark. Vi holder til  i nye moderne lokaler rett ved E-18 på Sem, en investering som har effektivisert vårt servicetilbud samt skapt ett enda bedre arbeidsmiljø.

Med våre 24 (pr 15.11.2013) ansatte og lang erfaring har vi utviklet den kompetanse våre kunder forventer, både innen salg og service. Prosjektering av vaskerier og skyllerom er av den grunn blitt en stor del av vår arbeidshverdag de senere årene.

Vi har også husholdningsreperatører som tar seg av det private marked i store deler av Vestfold, samt salg og service av Norcool og Thermolux kjøleprodukter.

Vi har et fyldig reservedelslager, både på lager og i servicebilene. Denne kostnaden tar vi for å yte god og effektiv service til våre kunder.

Vi har en god og lang erfaring med serviceavtaler som vi kan tilby til de fleste av våre produkter. Dette er gunstig for å forlenge levetiden til produktet samt at man har forutsigbare utgifter på produktet.

Kvalitet er viktig for oss. Våre leverandører har i årrekker vært blant de aller fremste innenfor sine felt. Se vår produktliste for ytterligere informasjon.

Pema Miljøteknikk AS benytter gjeldende returordninger satt av myndighetene. Vi har returavtale med firmaet Elsirk AS. De sørger for at kondemnerte produkter blir resirkulert etter gjeldende krav.

Pema holder til i nye moderne lokaler på Sem.

Pema lokaler

Pema Miljøteknikk AS følger norsk lov. I tillegg har vi i 2013 gjennomført og bestått en internasjonal etisk revisjon, samt satt opp rutiner for å vedlikeholde denne standarden. Denne legger vekt på at alle arbeidstakere har gode og trygge arbeidsforhold, konkurransedyktige lønninger og er fornøyd på arbeidsplassen. Dette er vi meget stolte av. Les mer på http://www.ethicaltrade.org/eti-base-code

Vi er opptatt av å drive profesjonelt og i henhold til god forretningsskikk. Vi vet for å lykkes langsiktig må alle parter være fornøyd til enhver tid. Derfor jobber vi aktivt med effektiviserende tiltak, slik at våre kunder får de beste tjenester til riktig pris.