Satser på varmepumper og storhusholdning!

Kategorier: Tags:

Oppkjøp av aktør innen varmepumper og storhusholdning

F.o.m. 1. januar har Pema Miljøteknikk AS inngått avtale om overtagelse av samtlige aksjer i Eftedal Service AS i Larvik.

Eftedal utfører salg/service på restaurantutstyr, storhusholdningsutstyr og kjølerom. I tillegg er deres styrke varmepumper og de forhandler Panasonic, Mitsubishi og IVT varmepumper. De er kjent for utmerket service og kvalitet i sitt område.

Gjennom oppkjøpet av Eftedal vil Pema få ytterligere et ben å stå på i form av satsning på salg og service av varmepumper i hele Vestfold – både til husholdning og industri. I tillegg får Pema vesentlig styrket sin Industri avdeling – og spesielt innenfor kjøl/ frys og storkjøkken. Pema er i dag en betydelig aktør når det gjelder salg/service av oppvask/vaskerimaskiner, renholdsmaskiner til kommuner, syke/helse institusjoner og til næringslivet.

Som ètt lag vil Pema og Eftedal inneha en unik posisjon som dekker de fleste salg/servicebehov for deg som privat forbruker og til deg som profesjonell bruker!

https://www.eftedalservice.com/

Servise i microbølgeovn?

Kategorier: Tags:
Hva slags servise er egnet for mikrobølgeovn?

Porselen, keramikk, glass og kunststoff egner seg for bruk i mikrobølgeovnen. Metallbeholdere, aluminiumsfolie og bestikk må ikke brukes, da metallet reflekterer mikrobølgene, slik at maten ikke blir varm.

Et unntak er ferdigretter i aluminiumsformer, som i følge produsenten er egnet for mikrobølgeovn. Pass imidlertid på at beholderen ikke kommer borti veggene inne i mikrobølgeovnen.

Tørketrommel og krøller

Kategorier:
Hva må jeg ta hensyn til for å redusere krølldannelsen ved tørkingen, slik at det blir enkelt å stryke tøyet?

Miele tørketromler har programmet «Skånsom glatting». Det bruker de glattende egenskapene til skånetrommelen i forbindelse med en spesiell bevegelsesrytme. Både fuktig og tørt tøy glattes raskt i en varm luftstrøm og påfølgende stryking blir betydelig enklere.

Tilleggstips: Ved å redusere sentrifugehastigheten til vaskemaskinen, kan du redusere krølldannelsen allerede under vaskingen.

Flekker på oppvaskmaskinen

Kategorier:
Hvordan fjerner jeg flekker fra oppvaskmaskinen – eller enda bedre: hvordan kan det unngås?

Kalk- eller fettavleiringer i maskinen kan du fjerne med et maskinpleiemiddel eller et maskinrengjøringsmiddel.

Kalkavleiringer oppstår bare hvis vannet ikke er blitt avkalket skikkelig. Endre den vannhardheten som er innstilt på oppvaskmaskinen og pass på at det alltid er nok salt (hvis nødvendig) i saltbeholderen. For å unngå fettavleiringer, velg et oppvaskprogram som er tilpasset servisets skittenhetsgrad, f.eks. Gryter & Panner 75 °C for svært skitne gryter og panner.

For grundig og skånsom rengjøring av glass, servise og bestikk anbefales produkter fra Miele CareCollection, som samtidig også pleier oppvaskmaskinen.