Oppkjøp av aktør innen varmepumper og storhusholdning

F.o.m. 1. januar har Pema Miljøteknikk AS inngått avtale om overtagelse av samtlige aksjer i Eftedal Service AS i Larvik.

Eftedal utfører salg/service på restaurantutstyr, storhusholdningsutstyr og kjølerom. I tillegg er deres styrke varmepumper og de forhandler Panasonic, Mitsubishi og IVT varmepumper. De er kjent for utmerket service og kvalitet i sitt område.

Gjennom oppkjøpet av Eftedal vil Pema få ytterligere et ben å stå på i form av satsning på salg og service av varmepumper i hele Vestfold – både til husholdning og industri. I tillegg får Pema vesentlig styrket sin Industri avdeling – og spesielt innenfor kjøl/ frys og storkjøkken. Pema er i dag en betydelig aktør når det gjelder salg/service av oppvask/vaskerimaskiner, renholdsmaskiner til kommuner, syke/helse institusjoner og til næringslivet.

Som ètt lag vil Pema og Eftedal inneha en unik posisjon som dekker de fleste salg/servicebehov for deg som privat forbruker og til deg som profesjonell bruker!

https://www.eftedalservice.com/

Stikkord: ,